Bridgestone

PONOSNI PARTNER OLIMPIJSKIH IGARA

Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

SLIJEDITE SVOJ SAN BEZ OBZIRA NA SVE

Nitko se ne rađa kao olimpijac. Istesani su zahvaljujući ne samo snazi i brzini već i fokusu i izdržljivosti. Bridgestone to zna. Pomažu ljudima da ostanu na pravom putu, ustraju do samog cilja i slijede svoj san bez obziran na sve.

Ponosno sudjelujemo u realizaciji najboljih mogućih OI

Naš doprinos OI u Tokiju 2020.

Neizmjerno smo ponosni da smo pomagali u ostvarenju jednih od najučinkovitijih i najodrživijih igara za naše sportaše, navijače i grad domaćin. Svoje proizvode smo ustupili svim voznim parkovima Olimpijskih igara u Tokiju 2020., a tisuće naših zaposlenika dobrovoljno sudjeluju u pripremama.
Natjecatelj u daljinskom plivanju

SLIJEDITE SVOJ SAN BEZ OBZIRA NA SVE

Nitko se ne rađa kao olimpijac. Olimpijci se stvaraju. Istesani su zahvaljujući ne samo snazi i brzini već i nečem drugom. Apsolutno su fokusirani na put prema ostvarenju svojih snova. Mi već desetljećima pratimo i prepoznajemo one koji su na pravom putu. Bez obzira na njihovo putovanje i uvjete na putu, mi smo posvećeni tom cilju. Bez obzira stremite li olimpijskoj slavi ili svakodnevnom cilju – samo hrabro naprijed. Ostanite vjerni sebi. Slijedite svoj san bez obzira na sve.