TuranzaT005DriveGuard

Ljeto Car Guma

Bridgestone Turanza T005 DriveGuard

TuranzaT005DriveGuard

Ljeto Car Guma

Guma Turanza T005 DriveGuard je ljetna guma za vozače koji žele biti samopouzdani i zadržati kontrolu prilikom vožnje na mokrim i suhim cestama tijekom dana.
  • Najviše ocijenjena guma za kočenje i skretanje na mokrim cestama 1
  • Nagrađena EU oznakom razreda A za prianjanje na mokroj podlozi
  • Postiže više kilometraže od prethodnog modela 2
  • Tehnologija DriveGuard Run-Flat dostupna je na odabranim veličinama
Pročitajte višeNabavi Turanza T005
Nabavi Turanza T005

Prikaži sve dostupne veličine

Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt

Tehničke značajke i prednosti

Ova fotografija pokazuje kako se guma Turanza T005 oslanja na tehnologiju NanoPro-Tech™ da bi se osiguralo veće prianjanje na vlažnim i skliskim cestama.
Bridgestone icons 2020_correct-dev-names

Tehnologija NanoPro-Tech™ u smjesi gume

Najbolje u klasi performansi na mokrim površinama
Neovisni testovi guma pokazuju da guma Turanza T005 DriveGuard ima bolje performanse od vodećih guma u pogledu kočenja i skretanja na mokrim cestama. Guma Turanza T005 od ostalih se guma razlikuje po smjesi koja koristi tehnologiju NanoPro-Tech™. Ova ekskluzivna tehnologija tvrtke Bridgestone pomaže gumi da apsorbira vodu na cesti kako bi se poboljšalo prianjanje gume na mokroj podlozi.
Ova fotografija pokazuje kako uzorak gazišta gume Turanza T005 osigurava optimalno prianjanje na mokrim cestama.
Bridgestone icons 2020_correct-dev-names

Optimiziran uzorak gazišta

Za dodatno prianjanje na mokrim cestama
Uzorak gazišta gume Turanza T005 DriveGuard pomaže da se osjećate sigurnije i spremno prilikom vožnje po jakoj kiši ili preko mokrih dijelova ceste. Visoki blokovi u bočnom području i široki razmak u središtu zajedno djeluju kako bi se voda brzo raspršila s površine gume i smanjila opasnost od hidroplaniranja.
Ova fotografija pokazuje kako se guma Turanza T005 oslanja na najizdržljivije materijale kako bi osvojila dvije EU oznake razreda.
Bridgestone icons 2020_correct-dev-names

Robusna konstrukcija i gazište

Izvanredna EU oznaka razreda
Naši inženjeri za gume odabrali su najbolje materijale za poboljšanje karakteristika performansi gume Turanza T005 DriveGuard. Čvrsti poliester i čelik ispod gume poboljšavaju upravljanje i smanjuju otpor pri kotrljanju kako bi vaše vozilo uštedjelo gorivo. Zahvaljujući tim poboljšanjima, zajedno sa smjesom i gazištem, guma Turanza T005 DriveGuard osvojila je EU oznaku razreda A za prianjanje na mokroj podlozi i ocjenu B za otpor pri kotrljanju.

Pravna obavijest

1 Nagrađen najvišom ocjenom za kočenje i skretanje po mokrom vremenu u nezavisnom testiranju pneumatika od tijela za certifikaciju kakvoće, TÜV SÜD. Reference: U usporedbi s performansama 4 glavna konkurenta u istom segmentu: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test je proveo TÜV SÜD na zahtjev Bridgestonea u lipnju 2018. na poligonu ATP Papenburg na pneumatiku dimenzije 205/55 R16 91V. Testni automobil: VW Golf 7. Izvještaj br. [713126981].

2 Na osnovi internih testova, 11% poboljšanje u vijeku trošenja u odnosu na prethodni proizvod, Bridgestone Turanza T001 EVO.

Pronađite trgovca

Unesite svoj poštanski broj ili naziv grada i pronađite trgovca

Ovo je fotografija kišnog dana u šumi i vozila koje se vozi po mokroj cesti