Turanza

T005

Ljeto Car Guma

Click and drag

Turanza

T005

Ljeto Car Guma

Guma Turanza T005 je ljetna guma za vozače koji žele biti samopouzdani i zadržati kontrolu prilikom vožnje na mokrim i suhim cestama tijekom dana.

Click and drag

  • Najviše ocijenjena guma za kočenje i skretanje na mokrim cestama.*
  • Nagrađena EU oznakom razreda A za prianjanje na mokroj podlozi.
  • Postiže više kilometraže od prethodnog modela.**
  • Tehnologija DriveGuard Run Flat dostupna je na odabranim veličinama.
Pročitaj više Nabavi Turanza T005
Nabavi Turanza T005

Prikaži sve dostupne veličine

Please fill in an alt
Turanza T005 helps drivers feel more secure when driving on wet roads
Please fill in an alt
Turanza T005 is a summer tyre built to excel in wet conditions
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Turanza T005 outperforms other leading tyres in braking and turning on wet roads

Tehničke značajke i prednosti

Optimiziran uzorak gazišta
Za dodatno prianjanje na mokrim cestama
+ Read More
Uzorak gazišta gume Turanza T005 pomaže da se osjećate sigurnije i spremno prilikom vožnje po jakoj kiši ili preko mokrih dijelova ceste. Visoki blokovi u bočnom području i široki razmak u središtu zajedno djeluju kako bi se voda brzo raspršila s površine gume i smanjila opasnost od hidroplaniranja.
Ova fotografija pokazuje kako uzorak gazišta gume Turanza T005 osigurava optimalno prianjanje na mokrim cestama.
Tehnologija NanoPro-Tech™ u smjesi gume
Najbolje u klasi performansi na mokrim površinama
+ Read More
Neovisni testovi guma pokazuju da guma Turanza T005 ima bolje performanse od vodećih guma u pogledu kočenja i skretanja na mokrim cestama. Guma Turanza T005 od ostalih se guma razlikuje po smjesi koja koristi tehnologiju NanoPro-Tech™. Ova ekskluzivna tehnologija tvrtke Bridgestone pomaže gumi da apsorbira vodu na cesti kako bi se poboljšalo prianjanje gume na mokroj podlozi.
Ova fotografija pokazuje kako se guma Turanza T005 oslanja na tehnologiju NanoPro-Tech™ da bi se osiguralo veće prianjanje na vlažnim i skliskim cestama.
Robusna konstrukcija i gazište
Izvanredna EU oznaka razreda
+ Read More
Naši inženjeri za gume odabrali su najbolje materijale za poboljšanje karakteristika performansi gume Turanza T005. Čvrsti poliester i čelik ispod gume poboljšavaju upravljanje i smanjuju otpor pri kotrljanju kako bi vaše vozilo uštedjelo gorivo. Zahvaljujući tim poboljšanjima, zajedno sa smjesom i gazištem, guma Turanza T005 osvojila je EU oznaku razreda A za prianjanje na mokroj podlozi i ocjenu B za otpor pri kotrljanju.
Ova fotografija pokazuje kako se guma Turanza T005 oslanja na najizdržljivije materijale kako bi osvojila dvije EU oznake razreda.

Odricanje od odgovornosti

* Kraće kočenje i dulje trajanje
Na temelju internih ispitivanja u postrojenjima tvrtke Bridgestone u odnosu na Blizzak WS80. Veličina gume: 215/55 R17. Trajnost gume ovisi o stilu vožnje, tlaku u gumama, održavanju guma i vozila, vremenskim uvjetima itd.

** Manja buka u vozilu
Test je proveo TÜV SÜD na zahtjev Bridgestonea u listopadu i studenom 2018. u Neubibergu (Njemačka) s automobilom VW Golf VII i gumama veličine 205/55 R16. Blizzak ICE u usporedbi s performansama Bridgestone guma sa šiljcima i gumama glavnog konkurenta sa šiljcima u istom segmentu: Prilog izvješću br. [713143908-03]. Objektivna unutrašnja buka (dB): Bridgestone Blizzak ICE (63,4 dB), Nokian Hakkapeliitta 8 (70,0 dB), Bridgestone Spike-02 (70,4 dB), Bridgestone Noranza 001 (70,7 dB), Nokian Hakkapeliitta 9 (71,2 dB).

Gdje kupiti gumu Turanza

Unesite svoj poštanski broj ili naziv grada i pronađite trgovca

Pronađi trgovcaPronađi trgovca
Ovo je fotografija kišnog dana u šumi i vozila koje se vozi po mokroj cesti