PotenzaS001

Ljeto Car Guma

Bridgestone Potenza S 001 packshot

PotenzaS001

Ljeto Car Guma

Visoko kvalitetna Potenza S001 pruža senzacionalnu snagu, preciznu kontrolu i pravu sportsu izvedbu u mokrim kao i u suhim uvjetima. Sa svojom odličnom udobnosti i efikasnosti ova guma daje novo značenje visokoj izvedbi gume.
  • Izvedba pri visokim brzinama
  • Kontrola u vlažnim uvjetima
  • Odlično prianjanje i precizan odgovor
Pročitajte višeNabavi Potenza S001
Nabavi Potenza S001

Prikaži sve dostupne veličine

Tehničke značajke i prednosti

AKTIVNI UMETAK

Pojačana uzdužna čvrstoća za bolje kočenje i rukovanje. Zadržana okomita čvrstoća za prianjanje pri skretanju i udobnost vožnje.

ŠIROKOKUTNI UTORI

Širokokutni utori pomažu kod odvodnje vode s područja rebara u glavne žljebove kako bi se stvorio otpor na hidroplaniranje.

ČVRSTI RAMENI BLOKOVI

Kruti čvrsti rameni blokovi omogućuju nevjerojatno prianjanje kod skretanja. Uzdužna čvrstoća omogućuje potrebnu silu kočenja

RAVNO REBRO IZVAN SREDIŠTA

Značajan odgovor na upravljanje i preciznost za uzbudljiv sportski ugođaj. Savršena stabilnost pri velikim brzinama koju pruža ravno rebro izvan središta.

IZRAZITO VISOKA EFIKASNOST

Napredni dizajn utora i žljebova suzbija pretjeranu buku uzorka i površine. Lagana građa ramena kako bi bila smanjena otpornost na valjanje i veča efikasnost goriva.

ŽLJEBOVI ŠIROKOG DIZAJNA

Kut utora je reguliran kako bi se smanjila deformacija blokova pri kočenju. Žljebovi širokog dizajna omogućuju brzo otpuštanje vode.

Pronađite trgovca

Unesite svoj poštanski broj ili naziv grada i pronađite trgovca