Potenza

S001

Ljeto Car Guma

Potenza

S001

Ljeto Car Guma

Visoko kvalitetna Potenza S001 pruža senzacionalnu snagu, preciznu kontrolu i pravu sportsu izvedbu u mokrim kao i u suhim uvjetima. Sa svojom odličnom udobnosti i efikasnosti ova guma daje novo značenje visokoj izvedbi gume.

  • Izvedba pri visokim brzinama
  • Kontrola u vlažnim uvjetima
  • Odlično prianjanje i precizan odgovor
Pročitaj više Nabavi Potenza S001
Nabavi Potenza S001

Prikaži sve dostupne veličine

Tehničke značajke i prednosti

ČVRSTI RAMENI BLOKOVI

+ Read more
Kruti čvrsti rameni blokovi omogućuju nevjerojatno prianjanje kod skretanja. Uzdužna čvrstoća omogućuje potrebnu silu kočenja

RAVNO REBRO IZVAN SREDIŠTA

+ Read more
Značajan odgovor na upravljanje i preciznost za uzbudljiv sportski ugođaj. Savršena stabilnost pri velikim brzinama koju pruža ravno rebro izvan središta.

AKTIVNI UMETAK

+ Read more
Pojačana uzdužna čvrstoća za bolje kočenje i rukovanje. Zadržana okomita čvrstoća za prianjanje pri skretanju i udobnost vožnje.

ŠIROKOKUTNI UTORI

+ Read more
Širokokutni utori pomažu kod odvodnje vode s područja rebara u glavne žljebove kako bi se stvorio otpor na hidroplaniranje.

ŽLJEBOVI ŠIROKOG DIZAJNA

+ Read more
Kut utora je reguliran kako bi se smanjila deformacija blokova pri kočenju. Žljebovi širokog dizajna omogućuju brzo otpuštanje vode.

IZRAZITO VISOKA EFIKASNOST

+ Read more
Napredni dizajn utora i žljebova suzbija pretjeranu buku uzorka i površine. Lagana građa ramena kako bi bila smanjena otpornost na valjanje i veča efikasnost goriva.

Gdje kupiti gumu Potenza

Unesite svoj poštanski broj ili naziv grada i pronađite trgovca

Pronađi trgovcaPronađi trgovca