Weather ControlA005 EVO

Cjelogodišnje Car / Suv / 4x4 Guma

Click and drag Combined Shape Created with Sketch.

Weather ControlA005 EVO

Cjelogodišnje Car / Suv / 4x4 Guma

Weather Control A005 EVO najnovija je guma u seriji Bridgestone za sva godišnja doba koja pruža izvanredno prianjanje na mokroj podlozi, poboljšane performanse na snijegu i tehnologiju DriveGuard.

Click and drag Combined Shape Created with Sketch.

  • Najbolji indeks prianjanja na mokrom u klasi 1
  • Poboljšane performanse na snijegu 2
  • Vrhunska trajnost 3
Pročitajte višeNabavi Weather Control A005 EVO
Nabavi Weather Control A005 EVO

Prikaži sve dostupne veličine

Tehničke značajke i prednosti

Slika pokazuje da je Weather Control A005 EVO DriveGuard dobila EU oznaku razreda A zahvaljujući tehn. NanoPro-Tech™ koja sadrži silicijev dioksid.
Bridgestone icons 2020_correct-dev-names

Poseban uzorak gume i spoj

Zaslužena EU oznaka razreda A za prianjanje na mokroj podlozi
Bilo da je riječ o naglom zaustavljanju na mokroj cesti ili sigurnoj vožnji po autocesti tijekom iznenadne oluje, vozači će moći biti mirni uz gume Weather Control A005 EVO. Više ramenih elemenata i utori velikog obujma u uzorku omogućuju ovoj gumi da dosegne najviši razred EU oznake za prianjanje na mokroj podlozi.
Ova slika pokazuje da guma Weather Control A005 EVO DriveGuard ima robustan okvir za savladavanje uvjeta u svim sezonama.
Bridgestone icons 2020_correct-dev-names

Optimizirana konstrukcija karkase

Produljeni vijek trajanja i kilometraža gume
Povećana trajnost karkase gume Weather Control A005 EVO osigurava izdržljivost gume u mnogim vremenskim i cestovnim uvjetima kako bi vozači upotrebljavali iste gume tijekom cijele godine. Konstrukcija raspodjeljuje i pritisak radi maksimalnih performansi i sprječavanja nejednakog trošenja.
Ova slika pokazuje da je Weather Control A005 EVO DriveGuard zaslužila oznaku snježne pahulje na planini s tri vrha za izvrsne performanse na snijegu.
Bridgestone icons 2020_correct-dev-names

Obnov. spoj silicijeva dioksida

Certificirano oznakom planine s tri vrha
Serija Weather Control namijenjena je vožnji tijekom cijele godine, ali A005 EVO ima jedinstvena poboljšanja radi još bolje podrške vozačima zimi. Obnovljeni spoj Nano Pro-Tech™, uzorak u obliku slova V i inovativne lamele zajedno pomažu pri kočenju, bržem ubrzavanju i boljoj vuči u snijegu.

Pravna obavijest

1 Razred „A” EU oznake, najviše ocjene za prianjanje na mokrom

2 Certificirana oznaka snježne pahulje na planini s tri vrha (3PMSF)
Na temelju internih ispitivanja u odnosu na Weather Control A005 koje je tvrtka Bridgestone provela u Švedskoj. Veličina guma 205/55 R16 94V. Vučna sila u rasponu [5 – 35 km/h] veća za 3 % u odnosu na prethodne. Put kočenja na snijegu u rasponu [40 – 5 km/h] kraći za 3 % u odnosu na prethodne. Bočno ubrzanje veće za 4 % u odnosu na prethodne, ispitano slalomskom vožnjom na snijegu pri 50 km/h.

3 Ista kilometraža kao naše vrhunske ljetne
Ista kilometraža u odnosu na prethodni model te na naše vrhunske ljetne gume. Na temelju internih ispitivanja u odnosu na gume Weather Control A005 koje je tvrtka Bridgestone provela u zatvorenom laboratoriju. Veličina guma 205/55 R16 94V. Trajnost gume ovisi o stilu vožnje, tlaku u gumama, održavanju guma i vozila, vremenskim uvjetima itd.

Pronađite trgovca

Unesite svoj poštanski broj ili naziv grada i pronađite trgovca

Ovo je fotografija prazne regionalne ceste u šumi kako bi se pokazalo da Weather Control gume za sva godišnja doba funkcioniraju u bilo kojoj sezoni