Gume za automobile, 4x4 i kombije

Otkrijte čitav asortiman

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Savladajte vaše putovanje, čak i ako je kišni dan
Turanza je vrhunska linija ljetnih guma koje vozačima pružaju sigurnost i kontrolu prilikom putovanja u mokrim i suhim uvjetima.

Blizzak

Upravljajte svojim putovanjima tijekom zime
Blizzak je linija zimskih guma za blage, umjerene i teške zimske uvjete. Vozači mogu sigurno nastaviti svoj put s gumama Blizzak za nepredvidive zimske uvjete.

Weather Control

Savladajte put, neovisno o godišnjem dobu
Weather Control vrhunska je guma za sva godišnja doba koja kombinira značajke ljetne i zimske gume kako bi se vozačima osigurale vrhunske performanse i udobnost tijekom cijele godine.

Potenza

Upravljajte svojim putovanjima Probudite svoje osjećaje
Potenza je posebna linija tvrtke Bridgestone za segment visokih performansi. Pruža maksimalnu stabilnost pri skretanju i u pravocrtnoj vožnji te sjajne performanse kočenja na suhom za vrhunsko iskustvo vožnje.

Dueler

Dueler je linija terenskih guma koje su dovoljno čvrste za sve izazove. Ova robusna linija sadrži optimizirane značajke za savladavanje zahtjevnih terena i vremenskih uvjeta.

Ecopia

Vrhunski rezultati u potrošnji goriva i prianjanju na mokrom
Ecopia omogućuje nisku potrošnju goriva bez narušavanja performansi. Vrlo nizak otpor kotrljanja omogućuje nižu potrošnju goriva i udobnost.

Duravis

Upravljajte svojim putovanjem i unaprijedite poslovanje
Duravis je pametan izbor za vozne parkove gospodarskih vozila i privatne vlasnike kombija. Niži troškovi, veća produktivnost i kontrola s jednim setom guma za cijelu godinu.

General Use

Gume General Use predstavljaju savršenu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti. Pružaju pouzdane performanse, veliku kilometražu te udobnu i tihu vožnju.

Pronađite trgovca

Unesite svoj poštanski broj ili naziv grada i pronađite trgovca

This image shows an empty road in a green landscape.