Fleetcare

Unaprijedite svoje poslovanje

Integrirano rješenje za upravljanje sa gumama i voznim parkom

Rješenje za poticanje vašeg poslovanja od jednog jedinog partnera za mobilnost, zajednički kreiranog prema vašim potrebama s modularnim i fleksibilnim pristupom. Dokazano danas. Uoči sutrašnjeg dana.

UPRAVLJANJE SA GUMAMA

Rješenja za upravljanjesa gumama po mjeri, podržana najsuvremenijom tehnologijom i praktičnim sustavima i procesima.

UPRAVLJANJE SA FLOTOM

Optimizirajte svoj poslovni učinak uz Webfleetom, europsko rješenje broj jedan za upravljanje sa voznim parkom.

INTEGRIRANA RJEŠENJA

Kombinacija rješenja za upravljanje sa gumama i voznim parkom za vrhunsku pogodnost i povećanje vrijednosti za vašu flotu.

OTKRIJTE FLEETCARE

Fleetcare endeavours

Smanjite troškove vlasništva

Potaknite uštede u cijelom svom radu zahvaljujući prediktivnom održavanju, optimanu korištenju sredstava i programima za uštedu goriva.

Maksimizirajte zadovoljstvo kupaca

Pomažemo vam da isporučite predvidljivu uslugu svojim klijentima maksimiziranjem radnog vremena i poboljšanjem upravljanja tijekovima rada.

Štedite vrijeme

Poboljšajte svoje procese, oslobodite resurse i uštedite dragocjeno vrijeme kako biste unaprijedili svoje poslovanje.

Podržite usklađenost flote

S Fleetcare-om osiguravamo ispravno stanje vaše imovine i pružamo podršku koja vam je potrebna za poštivanje prometnih i transportnih propisa.

Osigurajte sigurnost i zaštitu

Čuvamo vašu imovinu sigurnom zahvaljujući preventivnoj njezi guma, praćenju imovine 24/7 i dijagnostici vozila u stvarnom vremenu.

Izgradite održivu budućnost

Optimizacija rute, ekološka vožnja, višestruki životni vijek guma... Fleetcare nudi kompletan skup rješenja za uštedu goriva i smanjenje vašeg ekološkog otiska.

UPRAVLJANJE SA GUMAMA

Naša rješenja za upravljanje gumama razvijena su kako bi smanjila troškove vlasništva guma, zadržala vaša vozila na cesti i pružila vam vrhunsku pogodnost. Polazeći od jedinstvenosti svake operacije, kontinuirano pratimo vaše zahtjeve i identificiramo najbolje proizvode, usluge i rješenja za vašu flotu. Koristimo najsuvremeniju tehnologiju, napredne sustave upravljanja gumama i profesionalnu mrežu pružatelja usluga kako bismo osigurali maksimalno izvlačenje vrijednosti za doprinos uspjehu vaše organizacije.

UPRAVLJANJE SA FLOTOM

Optimizirajte svoj poslovni učinak uz Webfleet, europsko rješenje broj jedan za upravljanje voznim parkom. Napravljen je kako bi podaci o vašem vozilu i vožnji bili značajni kako biste mogli pratiti svoju imovinu, povećati svoju produktivnost i smanjiti troškove. Naš portfelj također uključuje namjenska rješenja za zelenu i sigurnu vožnju, optimalan tijek rada/tahograf/upravljanje električnim vozilom među ostalim. Možemo jednostavno integrirati Webfleet i naše partnerske aplikacije u vaše postojeće poslovne sustave kako bismo dodatno unaprijedili vaše operacije.

INTEGRIRANA RJEŠENJA

S Fleetcare možete kombinirati prednosti našeg portfelja guma i upravljanja sa voznim parkom u jedno rješenje. Uz pogodnost rada s jednim partnerom, ovo također otključava dodatne prednosti zahvaljujući snazi kombiniranih podataka. Nudimo vam modularno i fleksibilno rješenje za upravljanje vašom imovinom na pametan, podacima vođen i automatiziran način. Fleetcare čini praćenje i održavanje guma povezanim i prediktivnim, povećava učinkovitost goriva u vašem voznom parku i nudi namjenska rješenja za vaše prikolice. Ovako ubrzavamo vaše poslovanje.