This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Otkrijte čitav asortiman

Savladajte vaše putovanje, čak i ako je kišni dan

Turanza je vrhunska linija ljetnih guma koje vozačima pružaju sigurnost i kontrolu prilikom putovanja u mokrim i suhim uvjetima.

Upravljajte svojim putovanjima tijekom zime

Blizzak je linija zimskih guma za blage, umjerene i teške zimske uvjete. Vozači mogu sigurno nastaviti svoj put s gumama Blizzak za nepredvidive zimske uvjete.

Savladajte put, neovisno o godišnjem dobu

Weather Control vrhunska je guma za sva godišnja doba koja kombinira značajke ljetne i zimske gume kako bi se vozačima osigurale vrhunske performanse i udobnost tijekom cijele godine.

Upravljajte svojim putovanjima Probudite svoje osjećaje

Potenza je posebna linija tvrtke Bridgestone za segment visokih performansi. Pruža maksimalnu stabilnost pri skretanju i u pravocrtnoj vožnji te sjajne performanse kočenja na suhom za vrhunsko iskustvo vožnje.

Dueler je linija terenskih guma koje su dovoljno čvrste za sve izazove. Ova robusna linija sadrži optimizirane značajke za savladavanje zahtjevnih terena i vremenskih uvjeta.

Vrhunski rezultati u potrošnji goriva i prianjanju na mokrom

Ecopia omogućuje nisku potrošnju goriva bez narušavanja performansi. Vrlo nizak otpor kotrljanja omogućuje nižu potrošnju goriva i udobnost.

Upravljajte svojim putovanjem i unaprijedite poslovanje

Duravis je pametan izbor za vozne parkove gospodarskih vozila i privatne vlasnike kombija. Niži troškovi, veća produktivnost i kontrola s jednim setom guma za cijelu godinu.

Gume General Use predstavljaju savršenu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti. Pružaju pouzdane performanse, veliku kilometražu te udobnu i tihu vožnju.