Battlax-rs11

Sport GUME ZA MOTOCIKL
alt text
Povucite za rotaciju ove gume

Battlax-rs11

Sport GUME ZA MOTOCIKL
Povucite za rotaciju ove gume
  • 20 % snažnije prianjanje i 10 % bolji zagriz
  • Od trkaće staze do ceste bez kompromisa
  • 2 sekunde brže u krugu od 2 minute
Pročitajte više Pročitajte manje

Preuzmite Battlax-rs11 Tablica veličina guma

Preuzmi tablicu veličina guma BATTLAX-RS11

Tehnologije

MONOSPIRALNI (MS) POJAS

HLADNIJE I STABILNIJE

Lagane i trajne niti, omotane oko opsega gume kako bi se pružilo besprijekorno prianjanje. To doprinosi boljem učinku uz smanjenje težine, poboljšanje prianjanja, rotacijsku stabilnost, učinak pri velikoj brzini i učinak prigušenja.

POJAS V-MS

3LC

TROSLOJNI SPOJ

Bridgestoneova napredna tehnologija troslojnog spoja za vašu prednju gumu. Dvojni spoj čvrst je u centru gaznog sloja kako bi vam pružio stabilnost pri jakom kočenju, dobro linearno ponašanje i veliku kilometražu. Sa strane je spoj mekan i ljepljiv za maksimalno prianjanje u zavojima... sve do punog kuta naginjanja.

VISOKORASTEZLJIVA SUPERPENETRIRANA NIT (HTSPC)

BOLJE SVEUKUPNO PONAŠANJE

Materijal čelične niti napravljen je od pojedinačnih unutarnjih gumom izoliranih filamenata visoke toplinske vodljivosti kojima se poboljšava prijenos topline i smanjuje rizik od puknuća gume. Ove značajke doprinose stabilnosti pri velikoj brzini, prianjanju, apsorpciji i trajnosti.

KAPICA I BAZA

Izvedeno iz Bridgestoneova razvoja za MotoGP, mekim vanjskim spojem (kapicom) omogućava se vrhunsko prianjanje. Unutarnji je pak spoj (baza) čvršći, čime se pruža optimalna krutost gumi. No čak i kako se gazni sloj troši, čvršći bazni spoj ne izlaže se cesti – stoga vas neće zateći gubitak prianjanja!