Na ovoj slici prikazani su vozači motocikla koji stoje pored svojih motocikala s gumama Bridgestone dok sunce zalazi

GUME ZA MOTOCIKL

Otkrijte cijelu ponudu

Home Teaser Image

NOVA Battlax Hypersport S23

Isprobajte novo mjerilo u segmentu hipersportskih moto guma. Bridgestone Battlax Hypersport S23 podiže vašu vožnju na višu razinu

SVESTRANO ZA SVE VRSTE TERENA

Učinkovitost, svestranost i inovativna tehnologija omogućavaju terenskim gumama Bridgestone da vam pomognu osvojiti sve vrste terena.

DUGOTRAJNI UČINAK ZA CESTOVNU I TERENSKU VOŽNJU

Bilo da vozite tisućama kilometara diljem zemlje ili istražujete skrivene kutke svijeta, Bridgestoneove avanturističke gume idealne su za bilo koje putovanje.

Superlative on-track performance

Gume svjetske klase za utrkivanje koje uključuju najnoviji tehnološki napredak radi pružanja izvrsnog prianjanja i ponašanja na stazi.

VRHUNSKO PRIANJANJE NA STAZI I IZVAN NJE

Iskusite potencijal svog sportskog motocikla s Bridgestoneom. Ova posvećena ponuda usredotočena je na prianjanje, učinak u mokrim uvjetima i smanjenje trošenja.

UDOBNA I DUGOTRAJNA VOŽNJA

Povećajte svoje pouzdanje na cesti Bridgestoneovim putnim gumama. Nude vrhunski učinak na mokroj podlozi, ponašanje na suhoj podlozi i produženi vijek trajanja.

IDEALAN IZBOR ZA GRADSKU VOŽNJU

Vozite se gradom s pouzdanjem na gumama za skutere Bridgestone. Idealne za gradsku vožnju, ove su gume pouzdane tijekom cijele godine i trajne.

PRILAGOĐENE GUME ZA MOTOCIKLE

Nabavite prilagođene gume Bridgestone koje ispunjavaju potrebe bilo kojeg motocikla bez obzira na njihovu vrhunsku kilometražu, ponašanje ili udobnost.

Pronađite dobavljača

Pronađite dobavljača u svojem području navođenjem svojeg poštanskog broja ili grada

Use my current location

Nema rezultata

alt text