Veći broj zglobnih istovarivača radi na velikom gradilištu

GUME ZA TERENSKA VOZILA

Bridgestoneov vrhunski asortiman komercijalnih i industrijskih guma za sve vrste terena i vozila

Osmišljene za teške terete I razna područja primjene

Bridgestoneove industrijske gume napravljene su za ravnomjerno trošenje i pružaju vrhunsko skretanje, stabilnost i udobnost, čak i pri nošenju teških tereta.

Vrhunska trakcija, udobnost I dugotrajne performanse

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, Bridgestoneove gume za kamenolome i graditeljstvo poznate su po većoj učinkovitosti, smanjenju broja i trajanja zastojā i povećanju povrata ulaganja.

Izvrsna otpornost na rezanje, trakcija I stabilnost

Koja god površina, koja god svrha. Gume Bridgestone iznimno su stabilne i pružaju odličnu trakciju da bi se ostvarili razni zahtjevi povezani s velikom vrućinom koji su potrebni za podzemno rudarstvo.

Poboljšana produktivnost na svim vrstama terena

Bridgestoneovi proizvodi za rudarstvo otvorenog kopa robusni su i svestrani pa su vaši vozači uvijek sigurni, a vaša vozila i dalje rade.

PRIKAŽI GUME NA TEMELJU VOZILA

Gume za utovarivače s kotačima

Od čišćenja snijega do podzemnog rudarstva, naš asortiman gaznih slojeva i veličina znači da nudimo gume za sve vrste utovarivača s kotačima.

Zglobni istovarivači

Od uzoraka gaznog sloja s funkcijom samočišćenja za kretanje po blatnim površinama do zatvorenih, kompaktnih gaznih slojeva za površine po kojima ima kamenja, imamo prave gume za vaš zglobni istovarivač.

Kruti istovarivači

Trakcija, stabilnost, izdržljivost i udobnost standardna su obilježja Bridgestoneova asortimana guma za krute istovarivače.

Kamioni za podzemni prijevoz

Naše gume za utovarivanje, prijevoz i istovarivanje teških ruda iznimno su otporne na rezanje, stabilne su i pružaju dobru trakciju pa su ključan čimbenik učinkovitosti podzemnog rada.

Ralice

Bilo da uklanjate snijeg, radite na zaleđenim površinama ili pripremate cestovne radove, naše gume za ralice osiguravaju niske razine vibracija, visoku stabilnost i dobru trakciju.

Vozila za struganje i prevoženje zemlje

Dobra trakcija, plutanje i bočna stabilnost čine Bridgestoneove gume za vozila za struganje i prevoženje zemlje idealnim za meke i blatne površine.

Bageri

Zahvaljujući posebnoj smjesi gume, širokim utorima i pravilnom uzorku gaznog sloja, gume Bridgestone za bagere otporne su na rezanje i pregrijavanje.

Kompaktori

Bridgestoneove gume za valjke za asfalt napravljene su radi ravnomjernog raspoređivanja tlaka po zbijenim površinama i upotrebljavaju jedinstvenu gumenu smjesu otpornu na toplinu.

Dizalice

Bridgestoneove gume za sve terene za dizalice napravljene su za pružanje optimalnog kontaktnog pritiska, čak i pod teškim teretima i na neravnom terenu, radi poboljšanja stabilnosti i sigurnosti.

Vozila za prijevoz kontejnera

Osiguravaju dugotrajne performanse. Snažna karkasa i iznimna izdržljivost znače da naše gume mogu izdržati vrlo učestale primijenjene sile opterećenja.

Dohvatni viličari / viličari

Naše gume za dohvatne viličare prilagođene su za različite terete i brzinu, a istovremeno zadržavaju stabilnost i toplinsku izdržljivost.

Pronađite dobavljača

Pronađite dobavljača u svojem području navođenjem svojeg poštanskog broja ili grada

Use my current location

Nema rezultata

alt text

ISTRAŽITE VIŠE